Terug naar overzicht

Kom naar het Dromen Event van de DDD Award op 8 maart: Doe mee en win 10.000 euro voor jouw innovatieve businessplan

08 februari 2017

Sta jij open voor nieuwe kansen? Kom dan woensdag 8 maart naar het Dromenevent van de Dromen Denken Doen Award. Voor het 2e jaar brengt de #DDDaward bewoners en ondernemers samen om Haagse problemen op te lossen. Daar hoor jij toch ook bij? 

Wat is het Dromenevent?

De afgelopen weken zijn vele problemen, oftewel 'dromen' van bewoners uit Den Haag opgehaald. Bewoners konden stemmen op het belangrijkste probleem via ddd-award.nl. De top negen van breed gedragen problemen uit de stad maken we op 8 maart bekend. Deze problemen zijn de inspiratiebron voor een goed business plan. Denk jij dé slimme en renderende oplossing voor een van deze maatschappelijk problemen te hebben? 

Hoe het werkt.

Een plan of idee indienen gaat heel eenvoudig. Je beschrijft je plan of idee in grote lijnen op maximaal 3 A4tjes. Om je te helpen je idee te vertalen naar een plan organiseren we een inspiratiesessie waar je tips en informatie krijgt om jouw plan te versterken. Hiervoor stellen onze Ambassadeurs hun kennis beschikbaar.

Méér dan een award.

De DDD Award winnen zou natuurlijk mooi zijn, maar deelname levert je sowieso al het volgende op:


  • Toegang tot een breed kennisnetwerk

  • Zichtbaarheid binnen maatschappelijk en ondernemend Den Haag

  • Gratis inspiratiesessie rondom het thema MVO om je te helpen je idee te vertalen naar een plan

  • Handvatten om een businessplan op te stellen


Ben jij de gelukkige winnaar? Dan ontvang je hier bovenop nog eens 10.000 euro opstartbudget om jouw Haagse droom te verwezenlijken. En natuurlijk eeuwige roem :) Dus, waar wacht je op? 

Zorg dan dat je erbij bent en wie weet verdien je daarmee 10.000 opstartbudget! Meld je hier aan voor de kick off op woensdag 8 maart. 

Ddd_award_large
Door Raymon Geldof om 11:19