Terug naar overzicht

Lonneke van Leth presenteert De Zaak Carmen in het Zuiderstrandtheater

22 juni 2017

Na de succesvolle voorstellingen Het Zwanenmeer en De Odyssee presenteert de Haagse choreografe en tevens HBC lid Lonneke van Leth De Zaak Carmen, een spannende hedendaagse bewerking van Bizet’s beroemde operaklassieker. De moord op Carmen is opgelost zodra ze werd gepleegd; haar minnaar Don José bekent. Toch kan de dienstdoende rechercheur de zaak maar niet loslaten. Zelfs vanuit de dood zuigt Carmen hem de duistere afgrond van de menselijke geest in. Een wereld vol geweld, verlangen en vervreemding. 

Een voorstelling met 37 dansers, nieuw gecomponeerde muziek van Maxim Shalygin, live uitgevoerd door 11 musici van NEUE, speciaal geschreven teksten door Martijn de Rijk voor acteur en 24 koorzangeressen. Dit alles in een setting van beeldend kunstenaar Vincent de Kooker.

Een absolute must see!! Tickets bestel je hier. 

Zuiderstrandtheater Den Haag van 25 t/m 27 augustus

Voor bedrijven, personeelsverenigingen en grote groepen is een leuke korting mogelijk. Voor groepen van 10 personen of meer geldt een korting van 20% op de ticketprijs van € 29,50. Neem voor meer informatie en alle mogelijkheden contact op met Diane van ’t Veen (zakelijk leider) via zakelijk@lonnekevanleth.nl 

Img15754_61_large
Door Raymon Geldof om 07:22