Terug naar overzicht

Nieuwjaarsborrel @ Bleyenberg! Woensdag 24 januari

20 december 2017

Om het nieuwe jaar in te luiden, organiseren we op woensdag 24 januari onze eerste bijeenkomst van 2018, de traditionele nieuwjaarsborrel! We zijn voor deze avond te gast in de nieuwe hotspot van Den Haag, Bleyenberg aan de Grote Markt 10 in Den Haag.  

Bleyenberg is een compleet nieuw horeca- en uitgaansconcept in het oude Kwantumgebouw op de Grote Markt in Den Haag. Naast een restaurant, een coffee bar en cocktail bar vind je hier ook meeting spaces, nachtclub Het Magazijn en Den Haags eerste echte rooftop bar. 

We ontvangen je graag om 19.30 uur met een glas bubbels. Om 20.00 uur een korte introductie door Bleyenberg en een stukje geschiedenis over het pand waarna we vanaf 20.30 uur kunnen borrelen. De avond duurt tot 22.30 uur en er worden heerlijke hapjes geserveerd tijdens de borrel. 

Deze bijeenkomst is toegankelijk voor HBC leden, introducés en voor gasten (niet-leden). We vragen aan gasten een bijdrage van € 25,- per persoon voor de netwerkborrel, direct te voldoen na inschrijving via iDEAL. 

Hbc_nieuwjaarsborrel_large
Door Raymon Geldof om 14:10