Stevens Van Dijck

Stevens Van Dijck is een zelfstandig, onafhankelijk en landelijk werkend adviesbureau op het terrein van bouwmanagement, huisvestingsadvies en vastgoedadvies.

Als bouwmanager zorgen wij ervoor dat uw ideeën en wensen op een efficiënte en beheerste manier worden ontwikkeld tot een gebouw dat geheel aan uw eisen voldoet. Als aanvoerder van een team van adviseurs en aannemers zorgen wij er voor dat dit team hun kennis en ervaring optimaal inzet. We dagen ze uit de beste prestaties te leveren en zien er scherp op toe dat dit ook gebeurt.

Onze huisvestingsadviseurs adviseren over de meeste geschikte vormen van huisvesting voor uw organisatie. Het gaat bijvoorbeeld om het ontwikkelen van masterplannen en passende werkplekconcepten. En om de implementatie van die concepten om uw organisatie optimaal te laten functioneren.

De vastgoedadviseurs beoordelen bestaande gebouwen of plannen in ontwikkeling. Ze screenen de gebouwen of plannen in de vorm van haalbaarheidsstudies en technische due diligence. Ze beoordelen de mate van duurzaamheid en adviseren over beheer en onderhoud.

In Stevens Van Dijck ontmoet u een teamaanvoerder, adviseur én kritische partner. Uw vragen en wensen zijn de basis waarop wij elkaar treffen. Als gedegen en gedreven professionals hebben wij zelf ook visie en ambities. Kiezen voor Stevens van Dijck betekent daarom durven vragen om tegenspel. Met het doel samen het beste resultaat bereiken. Dat verstaan wij onder 'samenwerking met ambitie'.

Boerhaavelaan 34
2713 HX Zoetermeer

088-0024300
contact@stevensvandijck.nl
www.stevensvandijck.nl
Tags:
Bouwmanagement, huisvestingsadvies

Contactpersoon

Frank Kroese

Projectmanager
Kroese-profielfoto-2345
Email_iconkroese@stevensvandijck.nl
Telefoon_icon0651687249