Splitstep Training & Coaching

Splitstep Training & Coaching richt zich op gedragsverandering door middel van het trainen en coachen van medewerkers. Door de inzet van een vernieuwend concept, resultaat- en persoongericht werken en de beschikbaarheid over een grote verscheidenheid aan trainingen, zorgt Splitstep Training & Coaching niet alleen voor het overdragen van nieuwe kennis en inzichten, maar ook voor de vereiste gedragsverandering van de individuele medewerkers van een organisatie.

Splitstep Training & Coaching biedt waar(de) voor uw investering in uw onderneming. Onze visie is dat alles op elk moment aan verandering onderhevig is en dat pragmatische en doelgerichte trainingen in combinatie met coaching het middel zijn om deze verandering bij te blijven. Dit houdt de onderneming en haar medewerkers scherp en de concurrentie op afstand. De missie is een bijdrage leveren aan gezonde organisaties welke oog hebben voor zowel mens als resultaat. Bijdragen aan organisaties waar het prettig is om in te werken en waarde toevoegen aan de persoonlijke groei van individuele medewerkers.

Om de Splitstep Training & Coaching methodiek landelijk aan te kunnen bieden zijn wij op zoek naar ervaren trainers met ruime ervaring in individuele coaching (must). Wij zoeken ondernemersgeest, mensen die het verschil kunnen maken, mensen die mee kunnen denken met organisaties en haar medewerkers. Initiatief en risico durven nemen, vanuit een gemeenschappelijk doel tegen de huidige eisen die de markt stelt aan kwalitatief hoogwaardige training en coaching.

Op dit moment groeit de partnerorganisatie is een goed tempo, en is hiermee ook de dienstverlening. Voor informatie over onze dienstverening of het op maak maken van hiervan neem contact op met Iwan Tolboom info@splitstepcoaching.nl of bel op 06-19951274.

Maystraat 17
2593 VR

06-19951274
info@splitstepcoaching.nl
www.splitstepcoaching.nl
Tags:
Training,begeleiding,resultaat, gedrag,groei

Contactpersoon

Iwan Tolboom