JMJ Bouwmanagement BV

JMJ Bouwmanagement BV is een adviesbureau voor alle werkzaamheden op het gebied van bouwmanagement en advies. Door onze lange ervaringen uit de praktijk, zijn wij de partner in uw bouwproces . U kunt bij ons terecht voor:
Bouwkostenadvies: Opzetten van kostenramingen, directiebegrotingen, controleren van inschrijfbegrotingen en het opzetten van meerjaren onderhoudsprogramma’s.
Bouwmanagement: Directievoering, gebiedsontwikkeling (projectmanagement civiele werkzaamheden) en het voeren van toezicht.
Technische adviezen: Advisering in techniektoepassingen of materialisatie, onderzoek naar lekkages, aankoopkeuringen en beoordelen bouwtechnische staat van gebouwen, onderhoudsadviezen en gevelonderzoek ( spouwmuurverankeringen en voeghardheidsmetingen).
Tevens treden wij op als deskundige in bouw gerelateerde juridische zaken , geven advies bij bouwkundige geschillen. Verder kunt u bij ons terecht voor interpretatie en antwoorden uit het bouwbesluit
Projectrealisatie: Begeleiden van planvorming tot oplevering, het optimaliseren en herindeling van bedrijfsruimten en kantoren, het verzorgen van tekenwerk (ook BIM ) en vergunningaanvragen. Tevens begeleiding van werken of a.i. projectleiding of werkvoorbereiding.
Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk: woningcorporaties, bedrijven, overheid, gezondheidsinstellingen, architecten , ontwikkelaars en vastgoedbedrijven.

Uhlenbeckstraat 1b
2273CE Voorburg

070-3204000
info@jmj.nl
www.jmj.nl
Tags:
Bouwkosten bouwbegeleiding bouwadvies

Contactpersoon

Rob Tetteroo

Directeur